Velkommen til Cocktailors: en virksomhed med ambitioner
Cocktailors består i øjeblikket af to fastansatte og et skønt hold professionelle freelancere, hvis ambition er at bringe det bedste fra det danske og udenlandske spiritus- og råvaremarked til et gastronomisk cocktailunivers. Cocktailors er ejet og udviklet af Kaspar Nørgaard – han startede sin karriere som bartender for 7 år siden og har sidenhen arbejdet som bartender og barchef i nogle af Københavns mest eksklusive cocktailbarer. Konceptet er udviklet gennem hele 2020 og stod klar til lancering i midten af 2021. Den overordnede interesse for samarbejdet mellem gastronomi og cocktails munder også ud i en cocktailbog, der er under udvikling i 2021.
En passion bliver til virkelighed: en bæredygtig og økologisk profil
Motivationen bag Cocktailors er et ønske om at skabe en eksklusiv cocktailoplevelse til private og erhverv, der søger enkeltstående og unikke smagsoplevelser til en konkurrencedygtig pris. Vi ynder at bruge bæredygtige, økologiske og så vidt muligt danskproduceret råvarer og spiritusser i den højest mulige kvalitet. For at sikre denne kvalitet udvikler vi selv opskrifter, smage og cocktails og har sørget for at finde samarbejdspartnere og leverandører, der deler vores ambitioner og krav til den gode cocktail.
Et brand der favner hele branchen
Vi ønsker at markere os som front runners i diverse afskygninger af restaurationsbranchen, og derfor tilbyder vi langt de fleste ydelser forbundet hermed. Udover at tilbyde restaurationskonsultation, et high-end fri bar-koncept og eksklusive menubaseret cocktailoplevelser, tilbyder vi også cocktailkurser, menu-udvikling for din restaurant eller bar, markedsføring og meget mere. Hvis du er nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig som privatperson eller erhverv, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag. Vi har også erfaringer med bryllupper, konfirmationer og andre store events.
Du kan se anmeldelser fra vores kunder på vores hjemmeside, hvor bl.a. Louise udtaler: ”Super professionelle. Elskede deres cocktails og deres præsentation af dem. De var søde og velforberedte.”